(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Žampionový nákyp - oběd nebo večeře
Potřebné ingredience
158g žampionů, 50g šunka, 1 vejce, 50g mléko, 50g zottarella light, sůl, houbové koření
Postup přípravy
Žampiony, šunku a zottarela light nakrájíme na drobné kousky, okořeníme a promícháme - nasypeme do pekáčku na pečicí papír. Zalijeme vejcem smíchaný s mlékem a dáme péct do trouby.
Hodnota celého pekáčku je 1344KJ. Můžete k obědu s přílohou enbo k večeři se zeleninou.
Hodnota celého pekáčku je 1344KJ. Můžete k obědu s přílohou enbo k večeři se zeleninou.
Před pečením.
Po upečení. Já měla k obědu bez přílohy celý pekáček. Jdu na oslavu, tak jsemsi nedala přílohu, bude večer.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
23. 3. 2015, 13:50
mumlina
(upraveno)
23. 3. 2015, 11:00
Zdravím Klárko, je to naprosto vynikajicí,místo zottarelly jsem dala kousíček nivy a je to mňamka
Andrea M.
(upraveno)
6. 2. 2010, 16:09
Také nevím , ale chtěla bych to zkusit k obědu.
lumka
(upraveno)
6. 2. 2010, 13:36
Můžu se zeptat co to ta zottrarella je?Ještě jsem o tom neslyšela
janakeb
(upraveno)
6. 2. 2010, 19:11
@lumka
řekla bych, že na způsob mozarely viděla jsem to v obchodě v chlaďáku vedle sebe