(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
bramborové placky se zelím

Potřebné ingredience
1kg brambor, 150g hladké mouky, 2 vejce, 150g kysaného zelí, trochu mléka, sůl, česnek, pepř, majoránka, olej
Postup přípravy
nastrouhat brambory (najemno), přidat sůl, vejce, česnek, mléko, mouku, koření a nakonec přidat pokrájené zelí. Pro zpestření můžete přidat třeba slaninu, bůček či jinou uzeninu. Pak pečene malé placky na oleji.

smažení

a je hotovo - dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

calexaci
(upraveno)
11. 2. 2010, 8:36









nahlásit

fojaa
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:21
Děláme a je to hooodně žravý
.Díky za připomenutí


nahlásit

emílek.
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:22
Teda jestli to jsou takové ty zelňáky co se prodávají na těch staročeských trzích, tak máte velikou pochvalu, protože ten recept scháním už dlouho.

nahlásit

Hyzule
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:29
@emílek.
Leni mám ho už hezky dlouho v receptech
taky miluji bramboráky na všechny způsoby




nahlásit

emílek.
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:32
@Hyzule
Tak já to hledala jako zelňáky tak si proto jsem to nenašla: Místo toho jsem vždy udělala takové ty tvrdé placky - zelňáky.
Jinak děkuji a co nejdříve vyzkouším. Manžel je teď na horách, tak mu udělám překvápko až se vrátí
. Ještě dotaz, ty brambory jsou syrové nebo vařené?


nahlásit

Hyzule
(upraveno)
10. 2. 2010, 13:34
@emílek.
já dělám za syrových a jestli děláte pro manžu tak dejte i kus klobásy.Já mám výhodu.U nás je nikdo nejí,takže si je smažím jen pro sebe.


nahlásit

Hyzule
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:15
taky dělávám a potvrzuji,že je to obr pocchoutka




nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:14






nahlásit