(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Rajská polévka (s cukrem a citronem :o)

Potřebné ingredience
cibule, hladká mouka, olej - na jíšku voda, zeleninový bujon (já dávám jedině Knorr), rajský protlak (já dávám tetrapakovou krabičku značky Valfrutta - rajčatové pyré) 200 g, celý černý pepř, nové koření, tymián!,bobkový list, trošku skořice; do hotové polévky dle chuti citron a cukr; NOKY: 2 vejce, hrubá mouka
Postup přípravy
Uděláme si jíšku z malé cibule a hladké mouky, přilijeme vodu, dáme bujon, koření a protlak (když je to málo červené, možno ještě protlak nebo i kečup). Vaříme 5 minut. Mezitím si připravíme v hrnečku noky. Vejce a hrubou mouku umícháme vidličkou do hladka. Malou lžičkou dáváme do polévka takové bobky. Vaříme 5 minut. Pak hotovou polévku dochutíme cukrem a citronem - jak kdo má rád. My máme radši sladší.
Takovou rajskou dělá moje mamka a nám všem moc chutná. Je rychlá a zasytí..
Dobrou chuť!
Takovou rajskou dělá moje mamka a nám všem moc chutná. Je rychlá a zasytí..
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé