(recept
si oblíbilo 36 návštěvníků)
Pařížské kousky-rychlovka
Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky,1 hrnek cukru moučka,1 hrnek vlažného mléka,půl hrnku oleje,3 vejce,2 lžíce kakaa,1 prášek do pečiva. Krém: 2 šlehačky, 2 x ledové kaštany
Postup přípravy
Všechny suroviny zamícháme a nalíjeme do vymazaného a vysypaného většího pekáče. Pečeme při 200 stupních, asi půl hodiny. Vychladlý moučník potřeme krémem....Krém: svaříme 2 šlehačky ( 30%-tní)- já dávám jen jednu a 2 ledové kaštany. Necháme vychladit a vyšleháme do tuha. Navrch můžeme posypat strouhanou čokoládou nebo čokolád."drobením"-viz.foto. Rychlé,jednoduché,velmi dobré. Doporučuji milovníkům sladkostí s pařížským krémem.Dobrou chuť!!! Mňam!!!
Kousky moučníku posypeme čokoládou
A to už je kousek ke kávě:-).Dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jarmila1
(upraveno)
19. 2. 2010, 8:18
ˇjaninabliz
(upraveno)
18. 2. 2010, 23:13
Dobrý den Táni,moc zdravím,děkuju za super receptík a ta rychlost,perfektní a chuť prostě výborná.
prdecek
(upraveno)
19. 2. 2010, 12:19
@ˇjaninabliz
Tak to mě moc těší.Taky nám chutná .Pa.
Ilonáček
(upraveno)
15. 2. 2010, 23:02
majdulka
(upraveno)
15. 2. 2010, 18:31
Vynikající zákusek,včera se jen zaprášilo .
luzinka
(upraveno)
14. 2. 2010, 12:13
Chtěla jsem se zeptata ohledně krému,šlehačky musí vašit nebo ne?Děkuji
prdecek
(upraveno)
14. 2. 2010, 14:06
@luzinka
Ano.Šlehačky se musí převařit!!! I ledové kaštany...Ne jen ohřát. Nechat vychladit-nejlépe do druhého dne a našlehat.Potom krém rozetřít na moučník.Dobrou chuť.Pa.
hrabalek
(upraveno)
14. 2. 2010, 10:38
prdecek
(upraveno)
14. 2. 2010, 10:37
Upečte si k nedělní kávičce. .Doporučuji.
prdecek
(upraveno)
14. 2. 2010, 10:37
Upečte si k nedělní kávičce. .Doporučuji.