Klec s andulkami

Potřebné ingredience
ořechový korpus, marmeláda, pařížský krém, ananas, WI

základ těla andulky

kosticí narýhované peří, křídla a dodělaný zobák a oči

malování

upečené korpusy - jeden v menší kulaté dortové formě a druhý v misce se stejným průměrem

promazávání krémem a prokládání ananasem

celé naplněno

natřené krémem

potáhnuté + výroba zdobení (ucho navrchu jsem nechala vytvrdnout s potr. folií)

tenkými vyválenými provázky jsem přidělávala svislé dráty klece

vodorovné dráty klece

detail andulek

detail zdobení

detail barevného peří zelené andulky

peří modré andulky

pohled z vrchu

z boku

druhý bok

jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

























































































































































































































































































































































































