Kuřecí maso s míchanou zeleninou (1 porce)
Potřebné ingredience
solamyl, vejce, kuřecí maso, 100 ml bílého vína, pórek, mrkev, čerstvé houby, bambusové výhonky, sterilované žampiony, česnek, mletý pepř, zázvor
Postup přípravy
2 polévkové lžíce Solamylu ušleháme s 1 vejcem v husté těstíčko, ve kterém obalíme 120 g kuřecích prsíček nakrájených na kostky. Maso potom osmažíme v rozpáleném oleji. Do výpeku v pánvi dáme 4 polévkové lžíce hovězího vývaru (může být i z kostky), 100 ml bílého vína, sůl, 1 nakrájený pórek, hrst čerstvých hub, kostky z 1 polovařené mrkve, bambusové výhonky a sterilované žampiony (bez nálevu). Přidáme trochu zázvoru, mletý pepř, 1 stroužek rozetřeného česneku a smažené maso. Všechno chvíli vaříme a zahustíme Solamylem rozmíchaném v malém množství vody. Jak budu zas dělat, vyfotím...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé