(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuřecí polévka s rýžovými nočky

Potřebné ingredience
kuřecí hřbety jarní cibulku 1 mrkev mraž.zeleninu do polévky 1 sáček vařené rýže 2 plátky toust.chleba bez kůry 1 vejce 3 dkg lučiny 1 lžíce pokrájené petrželky masox sůl
Postup přípravy
Uvaříme si vývar s kuřecích drůbků- osolíme.Pak přecedíme-maso obereme a dáme zpět do vývaru ,přidáme mraž.zeleninu,pokrájenou jarní cibulku a mrkev na plátky,masox.Povaříme.Mezi tím si připravíme nočky.toustový chléb rozmělníme -k němu přidáme rýži,lučinu,vejce a posekanou petrželku,sůl-promícháme a lžičkou tvarujeme nočky a zavaříme do polévky.Je to docela zajímavá a dobrá obměna zavářky do polévky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé