Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Bůček zapečený s brambory a s kysaným zelím.

0.0
Bůček zapečený s brambory a s kysaným zelím.

Potřebné ingredience

1/2kg pěkného bůčku bez kosti,brambory,1sáček kysaného zelí,10 dkg tvrdého sýru,3-4 stroužky česneku,sůl,drcený kmín,sladká ml.paprika.

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na plátky vydatně počesnekujeme,osolíme a okmínujeme a posypeme ml.paprikou.Dáme do pekáčku podlijeme vodou zakryjeme a předpečeme.Potom vybereme plátky masa na talíř a do pekáčku naskládáme vrstvu na kolečka nakrájených syrových brambor,osolíme opaprikujeme ,naskládáme plátky masa a vrstvu kysaného vymačkaného zelí.A znovu opakujeme.Poslední vrstva jsou brambory a posypeme kmínem a vrch mírně omastíme.Před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KáKá 25. 6. 2012, 20:17
miluju takováhle jídla 8o| 8o| 8o| ,-) ,-) (L)
Murr2 24. 3. 2010, 13:37
Ježíš,tak to musí být dobrotka (jidlo) (jidlo) (jidlo) .hned bych si dala (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie