(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Závitky plněné domácím kysaným zelím
Potřebné ingredience
Zelí , slanina, vepřový krk nebo kotlet, česnek ,paprika mletá,sůl, pepř,mouka hladká, cibule , olej řepkový
Postup přípravy
Naklepané plátky masa osolíme, očesnekujeme a naplníme předem uvařeným zelím smíchaným se seškvařenou slaninou.Zatočíme a uložíme na cibuli do pekáčku.Závitky na povrchu mírně potřepeme grilovacím kořením,zakapneme olejem a dáme péci.Po upečení slijeme výpek do kastrolu na osmaženou cibulku s paprikou , dochutíme a mírně zahustíme.
zelí se slaninou na naplnění
naplněné maso
zatočíme do roládky
naskládat do pekáčku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ladamuri
(upraveno)
8. 1. 2012, 15:17
taky dělám, jmenuje se to ZAHORÁCKÝ ZÁVITEK dle kuch.norem
novackova
(upraveno)
8. 1. 2012, 14:32
Vlr.Buckova
(upraveno)
8. 1. 2012, 13:44
Ahojky, já tam dávám jenom to zelí kysen jen tak, neuvařené a dokonce do pánvičky nedám ani olej,prostě nic, jenom tam dám bobkový list, aby to nebylo tak kyselé. pokud jsem dala s rýží takto, taky jde váha dolů.
Murr2
(upraveno)
5. 3. 2010, 17:37
Aničko,také tyto závitky dělávám ,jen dávám zelí nevařené .je to lahůdka
Kuchařka518
(upraveno)
5. 3. 2010, 12:22
dělala jsem je a nemají chybu
Kuchařka518
(upraveno)
5. 3. 2010, 12:21
bubík4
(upraveno)
16. 11. 2009, 20:26