Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Pečené maso ze zelím

0.0
Pečené maso ze zelím

Potřebné ingredience

Maso: krkovička, cibule, česnek, sůl, pepř
Zelí: kyselé zelí, špek, cibule, olej, hladká mouka

Postup přípravy

Zelí: zelí dáme do hrnce a zalijeme vodou, osolime a okmínujeme. Vaříme do měka. Mezitím si nakrajíme na kostky cibuli a špek a smažíme do zlatova. Když je zelí měkké slijeme vodu, zamicháme cibulku a zahustíme (voda+mouka).
Maso: na sádle necháme zatáhnout maso (osolené a opepřené) vyndáme a do výpeku dáme osmažit cibulku do zlatova. Pak dáme maso, zalijeme a dusíme do měka. Když je maso měké dáme péct.

maso je měkké a dáme zapéct

zelí proplachnuté, zalité vodou, osolené a okmínované

v hrnci olej, špek a cibulka

osmažené do zlatova

scedené zelí a zamichala jsem špek s cibulkou

hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 24. 1. 2009, 17:49
To je krááásná fotečka (zajic) (zajic) (zajic).Mám ráda všechno-masíčko,zelíčko i ty polité knedlíčky :-p (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie