(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Šuska

Potřebné ingredience
Brambory, pol. mouka Na dokončení: rozvařená jablka, cukr moučka, tvrdý tvaroh a máslo
Postup přípravy
Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky (aby se dříve uvařily), přidáme špetku soli a dáme vařit. Po uvaření scedíme a zasypeme pol. moukou. Přiklopíme a necháme cca 20min. mouku propařit. Potom rozšťoucháme na hladkou hmotu. Na talíři uděláme placku, na kterou dáme rozvařená jablka, posypeme cukrem moučka a strouhaným tvarohem a nakonec polijeme rozpuštěným máslem.
Dnes jsem šusku podávala k obědu. S jednou dcerou jsme si šmákli, druhá o sladké nestojí tak si dala nášup kulajdy a manžel za chvilku honil něco od masa.
Dnes jsem šusku podávala k obědu. S jednou dcerou jsme si šmákli, druhá o sladké nestojí tak si dala nášup kulajdy a manžel za chvilku honil něco od masa.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jitkoka
(upraveno)
17. 11. 2012, 21:49
Jo u nás taky i s mákem, ale druhý den jsme si už pekli placičky na panvi.Výborné jídlo.

nahlásit

Handulka0
(upraveno)
28. 2. 2010, 15:22
Tak tohle jídlo jsem jídávala jako malá holka,u nás i s mákem



nahlásit