Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Kachna na medu a pomerančích

0.0
Kachna na medu a pomerančích

Potřebné ingredience

Kachna, sůl, kmín, voda, med, drůbeží masox, pomeranč, magi, sojová omáčka

Postup přípravy

Trošku jsem experimentovala a vyšla z toho báječná bašta :-)
Kachnu naporcujeme, osolíme, okmínujeme,dáme do zapékací misky, poklademe pomerančem. Přelijeme marinádou, kterou si připravíme následovně: do misky nalijem trochu vody, med, rozdrobíme kostku drůbežího masoxu, lžíci magi, dvě lžíce sojové omáčky a zamícháme. Přikryjeme poklicí a dáme péct na cca 2 hodiny při 160°c. Během pečení přeléváme štávou. Na poslední půl hodinky poklici sundáme. Podáváme s rýží. Dobrou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Myškin 21. 10. 2012, 19:34
Pavli Vaše experimentování se zdařilo a kachna je naprosto exkluzívní (Y) olizujeme se všeci akorát jsem nečetla nikde podlévání a ten vývar se vypekl docela rychle, tak jsem dolívala vodu o 106, ale barva i chuť vyloženě mňamózní. Vřele doporučuji. Masíčko nevysušené, chutné a místo rýže (kterou nemusím) jsem splácala bram. knedlíky a výbornej obídek byl na světě. Děkuji moc za inspiraci (L)
sygnet 16. 4. 2019, 8:35
@Myškin Dobrý den. Tak jsem po letech narazila na Vás komentář

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie