(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
BRAMBORY ZAPEČENÉ SE ŠLEHAČKOU

Potřebné ingredience
brambor y| šunku | eidam | nebo kuřecí stehýnka ,prsíčka a může být vepřové maso
250 ml smetany ke šlehání |
větší cibule | sůl | pepř
Postup přípravy
Brambory si nakrájíme na kolečka a vyskládáme jimi vymazanou zapékací formu, osolíme, opepříme a posypeme nakrájenou cibulkou. Na to naskládáme plátky ŠUNKY,EIDAMU,KUŘETE...NEBO PLÁTKY VEPŘOVÉHO MASA ....
celý postup ještě jednou zopakujeme. Nakonec zalijeme smetanou a dáme zapéct
celý postup ještě jednou zopakujeme. Nakonec zalijeme smetanou a dáme zapéct
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé