Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Kuřecí maso zapečené se sýrovou čepičkou

0.0
Kuřecí maso zapečené se sýrovou čepičkou

Potřebné ingredience

0,5kg - 1kg kuřecích prsou (stehenních řízků nebo klidně i kuřecí končetiny :-) )
30dkg Eidamu
6 vajec
grilovací koření
olej

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, okořeníme a na pánvičce lehce osmažíme. Orestované maso naložíme vedle sebe do pekáčku a v míse si rozděláme nastrouhaný Eidam s vejci a na každý kousek masa dáme lžíci (a více) směsi ze sýra a vajíček. Dáme zapéct tak na 150 - 180 stupňů (el.trouba) na 20 - 30 minut.
Podávat se to dá jak s normálníma bramborama, tak brkaší nebo hranolkama

Takhle to vypadá hotové v pekáči

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie