Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 34 návštěvníků)

Slaný štrůdl

0.0
Slaný štrůdl

Potřebné ingredience

1ks lístové těso, podle chutě uzenina. Já používám anglickou, šunku a vysočinu.1 ks velké cibule, sůl, pepř, grilovací koření, worcestr, kyselé zelí-jeden balíček, zakysaná smetana.

Postup přípravy

Na oleji osmahnu cibulku, přidám nakrájenou uzeninu na kostičky. Než se směs orestuje, opláchnu si kyselé zelí v sítku pod vodou, není potom tak moc kyselé. :o)) Nakrájím ho taky na menší kousky a přidám do směsi. Osolím,opepřím, okořením a zakapu worcestrem. Až je směs hotová, přidám celou zakysanou smetanu. Směs nechám vychladnout. Rozválím lístové těsto a naplním ho směsí. Klasicky, jako štrůdlík. Dám péct. Je to opravdu vynikající!!!! Já mám pokaždé velký úspěch!!! :o)))
Přeju dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

andyy (upraveno) 12. 4. 2012, 10:15
zkusím ^o)mužu použít místo salámu -uzený?
kpavlinka 11. 3. 2012, 10:33
(Y) (Y) (Y) (Y) v pátek jsem dělala a je to naprostá bomba (Y) (Y) (Y)Doporučuju (Y) (Y) (Y)Měla jsem doma ještě i zbytek sýru President rondele kozí sýr,dala jsem ho ještě do směsi a bylo to s tím výborný a pro barvu i chut jsem nasekala do směsi trochu petrželky (Y) (Y)všichni se olizovali až za ušima (zajic) (zajic) (zajic)
kikimama 27. 9. 2011, 13:34
s tou smetanou určitě vyzkouším, já dělám tak, že na těsto rovnou pokladu tvrdý salám, angl. slaninu, na to zelí a taky balím jako štrůdl
mecinka 26. 9. 2011, 20:35
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTEČNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o)
Mincarikova 19. 4. 2010, 15:02
(Y) (Y) (Y) ÚSPĚCH I U NÁS (clamp) (clamp) (clamp) mňamka (zajic) Markét

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie