Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Velikonoční hlavička

0.0
Velikonoční hlavička

Potřebné ingredience

1kg uzeného masa/plec,bůček/,sůl.muškát.květ,500g rohlíků,3/4 l vývaru z uzeného masa,6 vajec,petrželka,jarní cibulka.

Postup přípravy

Maso si uvaříme do měkka - necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky-rovněž rohlíky nakrájíme na kostičky .Rohlíky dáme do mísy přelijeme ještě teplým vývarem,osolíme,dáme trochu muškát.květu,přidáme nasekanou petrželku,nasekanou jarní cibulku,Přidáme žloutky a promícháme,z bílků ušleháme tuhý sníh a přidáme-jemně promícháme.Dáme do vymazané formy a upečeme.
P.Z.je to velikonoční bašta.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hvezdamodra 21. 4. 2010, 9:10
NADHERNÉ!!!!!!!!!!!!PŘIŠTÍ ROK MÁM INSPIRACI A RECEPT (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
chalupnicka 21. 4. 2010, 13:49
@hvezdamodra Děkuji (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie