(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
HOVĚZÍ KOSTIČKY v zeleninové omáčce
Potřebné ingredience
hovězí maso,velká plechovka bonduelle mrkev s hráškem,zeleninový bujon,smetana,hl.mouka,cibulka a zelená petrželka.
Postup přípravy
v papiňáku na cibulce podusíme asi hodinku na kostičky nakrájené hovězí podlité zeleninovým bujónem.až maso změkne,zaprášíme vývar moukou,přidáme smetanu,celou plechovku se zeleninou a ke konci petrželku.já dávám ještě lžíci octa.
podáváme s bramborama vařenýma ve šlupce.
dobrou chuť
:-)
podáváme s bramborama vařenýma ve šlupce.
dobrou chuť
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
aklarisa
(upraveno)
13. 10. 2010, 12:53
U nás doma taky
Hančová
(upraveno)
16. 4. 2010, 19:30
VÝBORNÉ, sklidila jste u nás doma úspěch
ADADANDA
(upraveno)
18. 4. 2010, 8:49
@Hančová
Ilonáček
(upraveno)
15. 4. 2010, 11:56
ADADANDA
(upraveno)
16. 4. 2010, 19:11
@Ilonáček
Maresanda
(upraveno)
13. 4. 2010, 13:16
Dnes jsem udělala, ale bez smetany, protože syn má dietu, ale i tak to bylo moc dobroučké dětem mooooooc chutnalo takže určitě zase udělám. Díky za receptík
ADADANDA
(upraveno)
16. 4. 2010, 19:11
@Maresanda
hani,věřím,že i bez smetany to bylo dobrýýý.my taky takový dobrůtky můžeme