(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Domácí sekaná
Potřebné ingredience
Tento recept jsem našla v časopise,ale trošku jsme ho předělala,ale je super 150g ang.slaniny 2cibulejemně nakrájené 1kg mletého-z půlky je toho málo-vyzkoušené!! 6plátků toustového chleba namočeného v mléce a pokrájeného na kostičky 5stroužkůčesneku prolisovaných 3lžičky sušeného tymiánu 2lžíce majoránky 3lžíce pln.hořčice majdana pomazání:-) 3lžíce hořčice+olej+1dcl piva2l žičky sladké papriky
Postup přípravy
toust.chleba nakrájíme a namočíme do mléka,mezi tím jemně zesklovatíme cibulku,slaninu a česnek
pozor!!! né do tmava,jen změknout,aby to nemělo kůrku..
maso+ namočené kousky chleba rukama smícháme s masem + směs cibule+ang.slan.+česneka nakonec přidáme zbytek surovin
nesolímenic,všeje akorát.
já jí připravuji večer a ráno peču 2hodiny v horko vzdušné troubě na 160C a pořát polévám výpekem-po 20min a podlévám horkou vodu-tu majdu nato naleju celou..
normálně na desce uhnatám:-) šišku dám na varné sklo-jak kdo je zvyklí a podleju olejem a horkou vodu a dám do vyhřáté trouby..nedávám strouhanku,nic!!!
je to luxus!!! peču jí pomalu, aby byla měkká a vláčná,nemáme rádi suchou a nahoře bude jemně křupavá.chutná i naší 20měs. dceři,ale s bram.kaší a okurečkou:-))
dobrou chut
pozor!!! né do tmava,jen změknout,aby to nemělo kůrku..
maso+ namočené kousky chleba rukama smícháme s masem + směs cibule+ang.slan.+česneka nakonec přidáme zbytek surovin
nesolímenic,všeje akorát.
já jí připravuji večer a ráno peču 2hodiny v horko vzdušné troubě na 160C a pořát polévám výpekem-po 20min a podlévám horkou vodu-tu majdu nato naleju celou..
normálně na desce uhnatám:-) šišku dám na varné sklo-jak kdo je zvyklí a podleju olejem a horkou vodu a dám do vyhřáté trouby..nedávám strouhanku,nic!!!
je to luxus!!! peču jí pomalu, aby byla měkká a vláčná,nemáme rádi suchou a nahoře bude jemně křupavá.chutná i naší 20měs. dceři,ale s bram.kaší a okurečkou:-))
dobrou chut
sesklovatíme cibulku,slaninu a česnek
připravenou směsnecháme uležet
potřeme majdou:-)a dáme péct
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé