Beruška
Potřebné ingredience
světlý korpus,marmeláda,čokoládový krém,K2
Postup přípravy
dortík vážil 1,3kg
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hrusticka84
(upraveno)
28. 5. 2010, 16:32
Ta je ale moc hezká Třeba se k tomu taky někdy dopracuju
Macik 2006
(upraveno)
30. 5. 2010, 9:26
@hrusticka84
Helenko, moc děkuji za pochvalu S vaším srdcem ke křtinám se moje berunda nemůže vůbec rovnat,je nádherné a takovouhle berundu zvládnete levou zadní
hrusticka84
(upraveno)
30. 5. 2010, 12:52
@Macik 2006
Děkuji Martino za pochvalu ,jen se teda zeptám v čem si pečete korpus na takovou berušku já jsem totiš opravdu začátečník
Macik 2006
(upraveno)
31. 5. 2010, 10:35
@hrusticka84
mám na to sadu forem,když si zadáte na internetu profesionální sada na plněné dorty,tak ji tam najdete hned v prvním odkazu a ani není drahá 229kč.A dá se použít jak na plněné dorty,tak i na dort ve tvaru balonu.
hrusticka84
(upraveno)
31. 5. 2010, 13:36
@Macik 2006
Děkuji za radu
Lucrecia
(upraveno)
27. 5. 2010, 21:57
Ta je roztomiláááá
Macik 2006
(upraveno)
28. 5. 2010, 8:37
@Lucrecia
Mončo,moc děkuji
gabsa
(upraveno)
27. 5. 2010, 21:30
super
Macik 2006
(upraveno)
27. 5. 2010, 21:38
@gabsa
děkuji