Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept

Pangas na mrkvi s porkem a zasyrova restovane brambory

0.0
Pangas na mrkvi s porkem a zasyrova restovane brambory

Potřebné ingredience

pangas (baleni 500g), 3 stredni mrkve, zelena pulka porku, maslo, brambory

Postup přípravy

Jsem si takhle jednou experimentovala, az jsem vyexperimentovala tento recept a pangase uz jinak nedelam...:))

Na hlubsi pekacek si dame pangase NErozmrazujeme, nakrajeny porek a mrkev (krajim na ctvrtkolecka), poklademe platkama masla a muzeme podlit trosinkou vody (max. 1dlc). Dame pect neprikryte do predem vyhrate trouby (cca 200st.) na asi 20min.
Ja osobne pangase ani nesolim, ani nekorenim (max. trosinku posypu zdravejsi verzi vegety) - maslo a zelenina udelaji prijemnou jemnou chut - ale samozrejme je mozne osolit a okorenit podle vlastni chuti.

Mezitim si nakrajime brambory na kosticky, dame syrove na panev nebo wok a s troskou masla restujeme - az jsou brambory trosku "pripalene", panev zakryjeme a nechame dal restovat ve vlastni stave...:) - urcite NEpodlevat. Brambory muzeme pak promichat s pazitkou/petrzelkou.

DOBROU CHUT!:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie