(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Topinka Arnošta z Pardubic
Potřebné ingredience
chléb, vajíčko, játrová paštika, olej, sůl, pepř, hořčice,kečup, na ozdobu zelenina (cibule, rajče, paprika)
Postup přípravy
Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě. Okraj - kůrku opečeme na oleji, z jedné strany, otočíme a do otvoru vyklepneme vejce, osolíme, opepříme. Vajíčko necháme srazit a do středu zatlačíme vnitřek chleba namazaný paštikou (paštikou do vajíčka). Vajíčko vyteče okolo, chvíli smažíme, pak otočíme a smažíme do zlatova druhou stranu.
Topinku ochutíme hořčicí, kečupem, nazdobíme zeleninou. Je to dobrá a celkem rychlá večeře.
Až budu dělat,dodám fotky..slibuji -o))
Topinku ochutíme hořčicí, kečupem, nazdobíme zeleninou. Je to dobrá a celkem rychlá večeře.
Až budu dělat,dodám fotky..slibuji -o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé