Zobrazit přihlášovací formulář

Motorka YAMAHA

0.0
Motorka YAMAHA

Potřebné ingredience

Mléčný marcipán, krém z ledových kaštanů, vanilkový krém, piškot - vše viz mé recepty, dále dortová oplatka, čokoláda, stříbrná pudrová barva a spousta hodin práce

Postup přípravy

Tak jsem si také zkusila udělat motorku podle předlohy, za kterou majitelce moc děkuji, fotka byla suprová. Dort byl opravdu veliký 30 x 40 a dvakrát promazán.

Motorku jsem si předem udělala na dortovou oplatku - z důvodu nejen práce, ale i pro snažší krájení dortu. Stačí sundat pak jen oplatku a krájet.

Jediné co mě mrzí, je sušené mléko, které se teď prodává. Zanechává hodně nevzhledných bílých teček. Je mi líto, že s tím nic nemůžu udělat.

.........a tady je předloha

detail z přípravy

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

verosa 23. 6. 2010, 22:24
TÉDA TA JE NÁDHERNÁÁÁÁ (Y) :-o |:o) (clamp)
helša 14. 6. 2010, 10:48
Peti,tak ta je moc hezká (Y) (clamp) (Y) (clamp) Opět sis pohrála (clamp) (Y) Ta zase musela dát práce :-) :-) :-)
Komůrče 13. 6. 2010, 19:20
Super práce (clamp) (clamp) (clamp) moc se vám dortík povedl
Gabžule 13. 6. 2010, 10:55
|:o) |:o) |:o)super mašina (clamp) (clamp) (clamp)jojo Laktino taky používám +o(Doufejme,že chybu napraví :^) (flower)
lenka-ondra 12. 6. 2010, 12:03
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) TA JE ÚŽASNÁ, FAKT DO DETAJLŮ |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) :-) :-) :-) (F) (F)
(Gabriška) 12. 6. 2010, 7:46
(Y) (Y) (Y)úúžasná motorka (clamp) (clamp) (clamp) (flower)
beckovka 12. 6. 2010, 7:24
:-o :-o :-o :-o :-o (Y) (Y) nádherná motorka fakt úžasná (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) (F) (F)
zuza1510 11. 6. 2010, 22:39
motorka je úžasná,a ten fígl s oplatkou, výborné,to si musím zapamatovat. Jinak Laktino-jsem si téměř jistá, že děláte s tímto mlékem je fakt od nového roku o ničem,nejenže jsou v něm nezpracovatelné hrudky, i po přesití. Zkusila jsem jiné-Bohe milk,je o pár korun dražší,ale výborně se s ním pracuje. No a taky mi nedalo a do firmy Promil,která Laktino vyrábí jsem zavolala, jestli něco nezměnili po novém roce ve výrobě, protože ještě všechny prosincové datumy jsou ok, zkoupila jsem půlku Billy, když jsem viděla,že mají ještě loňské. Nečekala jsem,že mou stížnost bude někdo řešit,ale co se nestalo, volali mi, tuhle věc zjistili taky, že v zimních měsících nebylo mléko úplně rozpustné. Co jsem koupila poslední datum 14.4.2010 tak taky katastrofa,poslali mi balík s těma úplně novýma,tak jsem zvědavá, budu je muset vyzkoušet jestli se polepšili, prý jim na nás záleží :-)
pipinkajana 11. 6. 2010, 22:52
@zuza1510 Peti, ta motorka je naprosto úžasná!!! (clamp) (clamp) (clamp) holky, já mám úplně stejný problém s Laktinem!! nejvíc to jde vidět na dortu - panenka!! to jsme se až styděla předat zákaznicí, ještě že to byla sestřenice..strašně jsem se omlouvala za svou chybu, ale já za to vlastně nemohla a pak jsme zjistila, že je to tím laktinem!!! fakt hrůza :-@ Zuzko, vy jste ale úplná žena činu!! (Y) tak to jsme taky sama zvědavá, jestli nějaká změna nastane..díky za info! :-)
Krťanda 11. 6. 2010, 23:08
@pipinkajana Peti, motorka je úúžasná !!! (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) K Laktinu ... já jsem se ho naučila prosívat přes jemňoulinké čajové sítko, sice to trvá a bolí od toho pěkně ruka, ale proseju jen to nejjemňější a to hrubší, co mi zůstane v sítku, dám do (C)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie