Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kuře v jogurt

0.0
Kuře v jogurt

Potřebné ingredience

1 kuře, 1 lžička soli, lžička pepře, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžička pálivé papriky, 1 lžička kari, 1 bílý jogurt(malý)

Postup přípravy

Jogurt smýcháme s kořením, potřeme jím kuřátko které mírně osolíme).Necháme odležet do druhého dne.Potom pečeme na 250st. a podlíváme vodou.Příloha brambory, hranolky, bramborová kaše.Kuřátko je vynikající!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rumbum 31. 10. 2007, 11:08
Dělala jsem Vaše kuřátko. Akorát jsme neměli celé. Naložila jsem prsíčka. A bylo to super (L) (L) (L) a šťavnaté. Moc se mi líbilo, že ta hmota vydržela na masíčku. mňam (Y) (Y) (Y) Příště to zkusím z celým kuřetem- kurčička musí být eňo ňuňo s tímto. Děkuji mám ráda takové rychlé, lehké a dobré recepty. (clamp) (clamp) (clamp)
smudlifoun 1. 11. 2007, 6:46
@rumbum (clamp) (clamp) (clamp)Děkuji za pochvalu. ;-) Jsem ráda že chutnalo!I u nás je velice oblíbené.A věřte že ta kůžička když je vypečená je mňamóznííííí (clamp) (clamp) (clamp) (smich)
rumbum 15. 10. 2008, 12:50
@smudlifoun Paní Verčo, sice můj manžel moc nemá rád pečené kuře. Já pečené kuřátko miluju, tak se mi ho po dlouhé době podařilo ukecat, že bude na oběd. A schválně jsem ho udělala podle vašeho receptu v jogurtu. A výsledek (L) (L) (L). Manžel vylízal i talíř (Y). Což je obrovský úspěch u kuřete. Kurčička- to se nedá ani popsat jaká to je lahoda. :-p :-p . A přitom stačilo tak málo, naložit do jogurtu . Ještě jednou děkuji (F) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie