(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Králík "Josef"
Potřebné ingredience
králík, 2 velké cibule, 6 stroužků česneku, 4 PL kečupu, 3 PL horčiče, 1 ČL sladké papriky, sůl, pepř, 2 dcl vody, 0,5 dcl oleje, mražené lečo (čerstvá paprika, rajče)
Postup přípravy
Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, přimícháme koření, kečup, hořčici, olej a vodu. Směsí zalijeme rozporcovaného králíka a necháme odležet do druhého dne.
Druhý den upečeme a když je maso skoro měkké, přidáme lešo a ještě asi 20 minut dopečeme.
Nejlepší přílohou jsou nové brambory.
KRÁLÍKA MŮŽEME NAHRADIT KUŘ. STEHNY.
Druhý den upečeme a když je maso skoro měkké, přidáme lešo a ještě asi 20 minut dopečeme.
Nejlepší přílohou jsou nové brambory.
KRÁLÍKA MŮŽEME NAHRADIT KUŘ. STEHNY.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Mata406
(upraveno)
27. 6. 2010, 10:34
super, ... toto rada vyskúšam
- kráslika síce nemám, skúsim s tými stehnami






nahlásit
Zuzca
(upraveno)
29. 6. 2010, 13:15
@Mata406
Já se s tímto receptem naučila jíst králíka, tchán nás totiž zdatně zásobuje z vlastního chovu
nahlásit