Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 59 návštěvníků)

***ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM, ČESNEKEM, RAJČATY, PAPRIKOU A SMETANOU***

0.0
***ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM, ČESNEKEM, RAJČATY, PAPRIKOU A SMETANOU***

Potřebné ingredience

2 větší kuřecí prsíčka, 1 zelená paprika, 5 cherry rajčátek, 1 smetana ke šlehání, 1 vejce, sůl, olej, 1 lžíce plnotučné hořčice, trochu sójové omáčky, 3 stroužky česneku, 1 balíček těstovin (italské jsou nejlepší, já použila vrtulky), může být i trochu bazalky.

Postup přípravy

Kuřecí prsa jsem propláchla, osušila a nakrájela na malé nudličky, osolila, zakápla olejem, přidala 3 stroužky prolisovaného česneku, hořčici, bazalku a trochu sójovky a nechala marinovat.
Mezitím jsem si dala vařit těstoviny do měkka.
Nakrájela jsem si papriku na proužky, rajčátka na slabé měsíčky.
Papriku jsem orestovala na pánvi do měkka, poté jsem přidala maso a to vše do měkka.
Hotové těstoviny jsem scedila, propláchla teplou vodou a 1/2 dávky vložila do vymazaného pekáče. Poté jsem tam dala opět 1/2 orestované směsi z pánve a 1/2 rajčátek a to vše opakovala ještě jednou. Nakonec jsem vše zalila vejci rozkvedlanými ve smetaně a posypala nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem...
Pečeme na 175C.
PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jananovazak 4. 5. 2016, 19:22
(Y) (Y) (Y)
Pajos2 12. 7. 2010, 15:13
(clamp) Děkuji Kamile za VYNIKAJÍCÍ recept!!! Hledala jsem něco nového, ať pořád nevařím to samé a objevila tyto těstoviny. Recept jsem si pozměnila jen maličko: použila jsem olivový olej a místo kuř. prsíček kuřecí stehna (jsou šťavnatější). Opravdu vynikající, velmi jednoduché na přípravu a rychlé! Iva (Y) (Y) (Y)
Guccinek 13. 7. 2010, 21:38
@Pajos2 Děkuji mnohokrát za krásný komentík mého receptíku!!!Taky mně nebaví se neustále motat kolem stejných jídel a tak čerpám inspiraci zde na MMB ,-)!!Jsem moc ráda,že vám chutnalo :-$ :-$ :-$ !!! (hello) (hello) (hello) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie