Myslivecký dort č.2

Postup přípravy
Dort jsem dělala ještě před prázdninama,ale nějak jsem ho zapomněla vložit:-).Ty bílé tečky na marcipánu jsou způsobeny zhoršenou kvalitou suš.mléka Laktina a problémy s ním mají skoro všicni,co ho používají.A já si nejdřív myslela,že je to mýma rukama!!!

jiný pohled

opět jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
1987
(upraveno)
21. 2. 2011, 12:18
dort je nádherný, chystám se na podobný ted ve čtvrtek, je nějaké jiné suš. mléko, které ty tečky nedělá?
nahlásit

Gabžule
(upraveno)
26. 7. 2010, 20:49






nahlásit

liba1963
(upraveno)
12. 7. 2010, 9:47








nahlásit

federka
(upraveno)
11. 7. 2010, 14:46
Holky,moc děkuju
.


nahlásit

darinka30
(upraveno)
11. 7. 2010, 10:59





nahlásit

Beruška46
(upraveno)
11. 7. 2010, 9:25
Radu,ruce máš vpořádku,je fakt,že Laktino je nějaké divné
,krásný dortík a ruce máš šikovné



nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
11. 7. 2010, 2:00









nahlásit
kozliatko
(upraveno)
10. 7. 2010, 23:10
super





nahlásit

boda9
(upraveno)
10. 7. 2010, 21:52
Radu,nádherný myslivecký dortík
taky jsem se ,kvůli kvalitě ,Laktina už dobrovolně vzdala





nahlásit

federka
(upraveno)
10. 7. 2010, 23:04
@boda9
Jojo Bodi,je to k vzteku
!!Ale výrobce slíbil,že se vrátí k dřívějšímu technol.postupu,tak snad to bude co nejdřív
.A děkuju moc za pochvalu
.




nahlásit