Zobrazit přihlášovací formulář

K NAROZENÍ KLOUČKA

0.0
K NAROZENÍ KLOUČKA

Potřebné ingredience

:-) jako u ostatních dortů

Postup přípravy

:-( No... má to být bryndáček, ale je to spíš něco neurčitého. Tentokrát jsem bojovala s potahovačkou jako nikdy. Botičky ani po týdnu nedržely tvar, volánek se neskutečně trhal a o kytičkách ani nemluvím.Na mašličku a jméno už opravdu nezbyly nervy ani nálada. Nakonec se ale líbil i tak, tak jsem si oddechla.

:-)

botičky

kytičky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HHaannuullee 31. 7. 2010, 15:58
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
gabsa 31. 7. 2010, 13:58
Dortík je jpěkný a co se týče toho kokosového mléka, taky jsem to zkoušela a musela to vyhodit, vůbec to s tím nejde, roztéká se to a kytičky a nebo něco to vůbec, nevím . Dělala jsem to poprvé a naposledy raději zůstávám u ssušenýho mléka. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
nobstice 31. 7. 2010, 12:01
Stáňo přes všechny potíže je výsledek parádní (Y) co jsi měla za potahovačku? Na mléčnou hmotu je to moc bílé :^)
staňďulka 31. 7. 2010, 13:28
@nobstice Leni moc děkuji. :-) Potahovačka je dělaná podle receptu ze sušeného mléka (Laktino), s tím rozdílem, že jsem do toho dala sušené mléko kokosové. Líbí se mi, že je to krásně bílé, skvěle to chutná, ale nějak nemůžu přijít na dobrý poměr surovin. V ledničce to vypadá dobře, ale jak se to vyndá a dál se s tím pracuje, tak je to (N) (N) (N)... Hrozně to měkne. +o( +o( Na potažení to jde, pěkně to lehne, ale ozdůbky ... no nedrží a nedrží. Asi bude problém v tom kokosovým mléku, protože z toho Laktina to jde dobře. Až mě přejde zlost tak se do toho pustím znova, a třeba na to časem přijdu. |:o) |:o) |:o) (hello)
nobstice 31. 7. 2010, 17:28
@staňďulka Stáňo na potahovku z kokosového mlíka se vykvazjni, div že se ti povedlo s tím potáhnout. Pokud chceš bílou hmotu, kup si K2 - na potah dobrá, modelovat se s ní moc nedá, FORMIX - chuťově nejvíc podobný marcipánu, nebo mého favorita - WHITE ICING. Je bílý, pružný, krásně se z něj modeluje, na potahování skvělý. A hlavně - ušetříš čas a nervy (Y)
Marien77 31. 7. 2010, 9:37
hezký (^) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie