Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Dort k 1. narozeninám

0.0
Dort k 1. narozeninám

Potřebné ingredience

Falešná marcipánová hmota, předem upečený korpus z piškotového těsta, marmeláda, pudinkový krém, potravinářské barvy, gumoví medvídci.

Postup přípravy

Dortík je pro inspiraci, je to moje první práce s marcipánovou hmotou. Chtěla jsem to zkusit, ale byla to fuška. Nakonec z toho vzniklo toto. Poradkyní se stala paní Sabinka Jancová, která má na MMB svoji Falešnou marcipánovou hmotu, moc děkuji, Sabino, za pohotovou pomoc. Chci jen dodat odvahu maminkám, které se netroufají do toho jít. Alespon to zkuste!! Ale určite den před oslavou!!! Dělala jsem ho totiž v den oslavy a zabralo mi to celé ráno. Pak už nezbýval čas na jednohubky a s výzdobou jsem to stihla taktak. Nakonec jsem měla velikou radost, že jsem to celkem zvládla. A oslava? Dopadla dobře.Posudte sami.

Oslavenec Adámek sedí na babičce, z dortu nemá ještě rozum, ale až bude starší koukne na fotku a uvidí, jak si dala mamka záležet.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Inka82 (upraveno) 26. 10. 2007, 17:31
Ahojky! Musím Vás ještě jednou pochválit jak máte ten dortík krásný a nápaditě nazdobený a budu se těšit na další krásné výrobky. S pozdravem Sabina (Y) (child6)
Soptík 23. 10. 2007, 14:18
Chválím, chválím, jednak je to hezké a také se dost dobře umím vžít do vaší tvořivé situace a nálady . Já tvořila z marcip. hmoty začátkem října a fakt je to pro začátečníka piplačka. Já to skoro také nestihla a navíc mi mašinka (to byl můj výtvor) při ukádání od lednice spadla na zem . No naštěstí se moc nepotloukla a tak se dala opravit, ale ty nervy. No uvidím příští rok, ale asi mi to nedá a zase budu vyrábět. Petra
konopí 23. 10. 2007, 18:59
@Soptík No Petruš, :-@ (6) bylo to fakt hrozný, říkala jsem si, že jsem měla vyfotit, jak vypadala ta kuchyně 8-| 8-| 8-|. Ale nakonec to dopadlo dobře i u vás. Když jsem supěla a říkala, že už nikdy víc tak můj starší syn Milan (5) lítostivě žadonil: ,, Ale mě ho ještě uděláš, viď?! Já bych ale chtěl vojáka!!!!" No tak za dva měsíce mě čeká voják!!! *-) *-) *-), Takže ted vymýšlet jak na to! (^) (^) (^) Mějte se!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie