Kedlubny s brambory
Potřebné ingredience
Kedlubny, Brambory, Cibule, Sůl, Mletý kmín
Postup přípravy
Množství pro 2 dospělé já dělám z 1 ks opravdu velké kedlubny + 3 ks středně velkých brambor.
Nakrájím jednu malou cibuli - já ji neosmahnu, jen nakrájenou podliji trochou vody. Mezitím nakrájím kedlubnu na menší plátky (velikost je vidět na fotografii), osolím, dochutím drceným kmínem. Přikrájím i mladé lístky na kedlubně, ale opravdu jen ty mlaďounké, malé. Když jsou plátky kedlubny poloměkké, přidám na drobné kousky nakrájené brambory a společně dodusím doměkka. Škrob v bramborách jídlo trochu zahustí.
Je to lehké, chutné jídlo - samozřejmě pro masožravce lze doplnit jakýmkoli masem:-)
Nakrájím jednu malou cibuli - já ji neosmahnu, jen nakrájenou podliji trochou vody. Mezitím nakrájím kedlubnu na menší plátky (velikost je vidět na fotografii), osolím, dochutím drceným kmínem. Přikrájím i mladé lístky na kedlubně, ale opravdu jen ty mlaďounké, malé. Když jsou plátky kedlubny poloměkké, přidám na drobné kousky nakrájené brambory a společně dodusím doměkka. Škrob v bramborách jídlo trochu zahustí.
Je to lehké, chutné jídlo - samozřejmě pro masožravce lze doplnit jakýmkoli masem:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé