(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
houby na šlehačce

Potřebné ingredience
hřibovité houby,šlehačka,zelená petrželka,podravka
Postup přípravy
Houby nakrájíme na plátky,kudrnku nasekáme.Do pekáčku naskládáme houbyposypeme petrželkou,podravkou a zalejem šlehačkou.Je to vynikajícííííííííííííííí:-))))
Pečeme při 200 stupních cca 40minut,kontrolujeme,až je šlehačka vypečená
Pečeme při 200 stupních cca 40minut,kontrolujeme,až je šlehačka vypečená

před vložením do trouby.Opravdu jednoduché,rychlé,výborné.Právě jsem dodělala z praváčků a nezbylo ani trošičku:-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

novackova
(upraveno)
29. 9. 2017, 21:16




nahlásit

anaba
(upraveno)
29. 9. 2017, 17:26
vyzkouším,díky

nahlásit

Betty72
(upraveno)
22. 10. 2013, 12:56


nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
25. 10. 2013, 21:13
@Betty72
já myslím,že určitě

nahlásit
Eva147
(upraveno)
22. 10. 2013, 10:51
taky jsme dělali ..
a ještě ta zdravá slaninka vypečená a k tomu přihozené houby ..hmmmmmmmmmmmmmm
fakt ňamina







nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
25. 10. 2013, 21:14
@Eva147
jsem ráda,že chutná

nahlásit

Handžulína
(upraveno)
22. 10. 2013, 10:07






nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
25. 10. 2013, 21:14
@Handžulína
no super,s anglickou taky zkusím



nahlásit

kyčerka
(upraveno)
10. 10. 2012, 19:01






nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:45
@kyčerka
jsem ráda,že chutnalo


nahlásit

avynka
(upraveno)
9. 10. 2012, 23:54
Tak jsme to dneska vyzkoušeli a moje děcka, která milují smaženici, toto sice snědla, ale nijak zvlášť se netvářila
. Zato já, která smaženici nejí vůbec, si na tomto pochutnala
. Dle mého hned po hříbkách v zeleninové polévce, je toto druhá nejlepší úprava hub
. Já kromě polévky houby nejím vůbec, ale toto mi chutnalo a dokonce mi po tom nebylo ani těžko
. Mňamka, děkuji za dobrý recept a typ
...









nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:47
@avynka
není zač,po pravdě,moje děti to tak nejí
ale my se můžem užrat,jak se říká




nahlásit
tetakniha
(upraveno)
31. 8. 2012, 17:31
Nejlepší recept z hub, jaký jsem kdy jedla, muž byl přímo nadšen, měl boule za ušima
, navrch jsem rozdrobila ještě kousek nivy, ale i bez ní fakt suprový recept, poprvé jsem dělala jen ze hřibů, podruhé tzv. mišmaš, už je zařazený do receptů, které moc chutnají





nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:46
@tetakniha
díky,je opravdu luxusní,taky milujem




nahlásit

Renynika
(upraveno)
8. 10. 2011, 20:45
dobrý večer, děkuji za prima recept...po 2hodinovém čištění hub, se mně nechtělo stát u smaženice....super, že se to dá do trouby...já dala šlehačku, mléko a lžíci hladké mouky...přidala jsem ještě cibuli a trochu šunky od kosti...pro mě mňamózní....určitě budu dělat...je to rychlé a dobré...díky!!!


nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
26. 10. 2012, 12:46
@Renynika
)

nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
13. 10. 2011, 19:08
@Renynika
díky,jsem ráda,že chutná a vaši obměnu určitě vyzkouším





nahlásit

Platáňa
(upraveno)
4. 8. 2011, 22:43
Dobrý večer Pavlo, tak jsem neodolala a po dnešní várce hub ,jsem zkusila váš vložený recept.
a naprosto úžasné
.Jen blb jsem si neuvědomila,že podravka je slanější
,ale všem moc chutnalo.SUPER MŇAMKA












nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
13. 10. 2011, 19:10
@Platáňa
Marti já používám i vegetu bez glutamátů,je méně slaná a i tak jen trošku.Příště budete vědět.jsem ráda,že chutnalo


nahlásit

mumlina
(upraveno)
19. 9. 2010, 18:10
Zdravím Pavli, protože doma jím houby jenom já a už mě nebaví se dělat se smaženicí a zavařovat a do octa...atd,našla jsem tento Váš recept a musím říct,že mě uchvátil,že to bude tak vynikající jsem ani nečekala, je to opravdu luxusní delikatesa,dala jsem tam 30% šlehačku a je to opravdu super a bez práce,děkuji moc za inspiraci


nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
23. 9. 2010, 7:50
@mumlina
Ivet jsem ráda,že jste si pochutnala
Taky to miluju







nahlásit
ivahouba
(upraveno)
16. 9. 2010, 20:03




nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
17. 9. 2010, 18:04
@ivahouba
moc díky,jsem ráda,že jste si pochutnali.Taky chcem ještě vyrazit,doufám,že najdem.Úplně jsem dostala zas chuť







nahlásit
MajkaMus
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:54
Pavlo, vypadá to zajímavě, letos je hub hodně, manžel chce pořád chodit do lesa a já nevím co s nimi. Možná vyzkouším. Jen se chci zeptat, zda se houby solí, nebo ne. Děkuji.
nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
17. 9. 2010, 18:03
@MajkaMus
Maru nesolí,od toho je tam ta podravka
určitě vyzkoušejte





nahlásit

1romca11
(upraveno)
3. 9. 2010, 9:23
Holky jakou k tomu dáváte přílohu? myslíte s bramborama??? díky za radu..
nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:45
@1romca11
Romčo s chlebem,ale klidně i brambory.

nahlásit
hacík
(upraveno)
31. 8. 2010, 11:18








nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:47
@hacík
Díky,já to taky miluju





nahlásit
Stanulienka
(upraveno)
25. 8. 2010, 20:47
a nedali by sa pouzit sampinony alebo hliva ???? vyzera to neskutocne dobre... mnam

nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:46
@Stanulienka
Já myslím,že určitě daly

nahlásit

petrana.h
(upraveno)
25. 8. 2010, 18:39















nahlásit

pavlinka+jiříček
(upraveno)
16. 9. 2010, 7:48
@petrana.h
to ti brzy odepisuju co?
Musíš vyrazit do leso brouku.Snad ještě rostou





nahlásit