Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

>>> Přírodní vepřové plátky

0.0
>>> Přírodní vepřové plátky

Potřebné ingredience

** vepřové maso ** 1 cibule ** sůl ** podravka ** hl. mouka ** tuk ** a popř. sušené houby

Postup přípravy

Maso si naklepeme, okraje nařízneme (aby se nám při vložení na horký olej maso nezkroutilo), osolíme a přidáme podravku. V tlakovém hrnci na rozpálený tuk (Ceresoft) pokládáme plátky masa, které jsme před vložením na tuk obalily v hl. mouce. a necháme zatáhnout. Jakmile máme všechny plátky takto hotové, přidáme jemně nakrájemnou cibuli, chvíli jakoby orestujeme a zalijeme vodou. Kdo chce může přidat namočené houby. Zaděláme hrnec a vaříme 35-40min. Šťávu nemusíme zahusťovat protože je už díky hl. mouky hustá. Pak jen dochutíme popř. solí a podravkou. Jako přílohu podáváme s rýži, bramborem nebo s těstovinami.

*** maso na rozpáleném tuku zasypené cibulí ***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Beatrice4 22. 10. 2010, 13:42
Dobry den, prave jsme vsichni doobedvali vasi mnamku |:o) |:o) a musim rict, ze i nase mala, ktere hned tak neco neji, se natahovala po dalsim soustu (Y) (Y) (Y) (Y). Moc dekujeme a doporucejeme i maminkam s nejedlikama (L) Petra a Neli
Katy 22. 10. 2010, 23:54
@Beatrice4 Dobrý den Petři, ani nevíte jakou mám radost. :-) :-) :-) Jsem opravdu nadšená z toho, že vám a hlavně vaší Nelince chutnalo. Mějte se krásně a třeba zase někdy u mého receptu Katka (F) (F) (F)
eldik 20. 10. 2010, 10:28
Právě se váš receptík vaří a zatím to vypadá dobře :-) (clamp) (clamp) (clamp)
Katy 21. 10. 2010, 22:39
@eldik Děkuji. Snad bude chutnat (pl) (pl) (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie