Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

VÝBORNÁ POLÉVKA Z KYSANÝCH OKUREK

0.0
VÝBORNÁ POLÉVKA Z KYSANÝCH OKUREK

Potřebné ingredience

Vepřová žebra (kosti)na vývar,bobkový list,nové koření,pepř celý,sůl,smetana sladká 230-250 ml,mrkev,kvašaky,brambory,hladká mouka,vegeta nebo cokoli jiného čím dochucujete....

Postup přípravy

Necháme vyvařitt žebra do měkka a maso si později obereme.Já používám kosti z vykoštěné krkovice na tento vývar.Kosti vaříme i s kořením a solí.Kosti vyjmeme i koření...Do hotového vývaru dáme brambory nakrájené na kostky a nastrouhanou mrkev - vaříme do měkka.Když jsou brambory měkké dáme nastrouhané kvašáky.Já dávam jednu sklenici 0,7 ale pokud vaříte v menším množství dáváte mín....Vodu kvaškovou si dáme bokem-nevyléváme ! Nechame provařit dochutíme vegetou popřípadě masoxem.Zahustíme hladkou moukou-provaříme a vlejeme jednu celou sladkou smetanu.Nakonec dochutíme ještě vodou z okurek.Pokud vařím ve větším hrnci tuto vodu tam naleji celou ...Do polévky dáme maso které jsme si obrali.....
Polévka je velmi chutná...teda aspon my ji máme velice rádi

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie