Kečup domácí - originál
Potřebné ingredience
3 kg rajčat, 1 kg nakyslých jablek, 80 dkg cibule, 80 dkg cukru krupice, 1/4 lt octa, 5 ne vrchovatých, tedy zarovnaných polévk. lžic soli, 1 - 2 lžičky skořice, 3 polévk. lžíce sladké papriky, 1 nebo 2 feferonky, používám sušené, nebo 1 lžička pálivé papriky, 5 až 7 hřebíčků, 1 bobkový list, 4 kuličky nového koření.
Postup přípravy
Kečup vařím z trojité dávky ve velkém nižším hrnci, pokud nemáte mixer,cedník na pasírování použijte umělohmotný s většími otvory.
Chuť kečupu je vynikající.
rozmixovaný
plním přes obyčejný trychtíř
letos jsem přidala čerstvou malou žlutou, pálivou papričku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé