(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Pečené zemiaky - Jacket potatoes
Potřebné ingredience
velké zemiaky,fazulky v paradajkovej omáčke,slaninka,jarna cibulka,tvrdy syr,kysla smotana,maslo,sol,korenie
Postup přípravy
.
Zemiaky očistíme poriadne kefkou ,osušíme servítkom a popicháme vidličkou.
Natrieme olejom ,najlepšie rukami..a dáme piect na 200 st asi hodinku do chrumkava.
Slaninku vyškvaríme a dame vypijakovat na servítok.
Horúci zemiak narežeme do kríža a utierkou zo spodu pritlačíme aby sa otvoril.
Celý zvnutra posolíme (okoreníme) a vložíme kusok masla.
Pridame zohriate fazulky a nasekanu slaninku.Ozdobíme kyslou smotanou,syrom a cibulkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mach
(upraveno)
25. 9. 2010, 10:05
Výborné ,včera jsme tyhle brambůrky měli k večeři,mňam .
Egreska
(upraveno)
25. 9. 2010, 11:42
@Mach
Dakujem Zlatka ,som rada že chutilo tuším mate dnes meniny tak všetko najlepšie
Mach
(upraveno)
25. 9. 2010, 19:19
@Egreska
Moc děkuju,Marti .
jana + 2
(upraveno)
18. 9. 2010, 13:24
a dobry je i s tunakem a kukurici nebo s coleslaw salatem
Egreska
(upraveno)
18. 9. 2010, 14:09
@jana + 2
presne tak,robím aj s tuniakovým šalatom
Kacur
(upraveno)
18. 9. 2010, 13:00
Mmňáám. Asi zrobím
Egreska
(upraveno)
18. 9. 2010, 14:09
@Kacur
nech vam chutí