Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jeden prsatý pro inspiraci.... :-)

0.0
Jeden prsatý pro inspiraci.... :-)

Potřebné ingredience

Sachr dort....nebo jakykoliv jiny piskot ci dort. Marcipan..... Piskoty, banany, cokolada, 100 %-ni ztuzeny tuk

Postup přípravy

Zaklad byl kupovany sachr dort, na ktery jsem v hlubokych miskach upekla super cokoladove testo bez mouky, ktere vsichni miluji, dokonce oslavenec rikal, ze ty prsa byly lepsi nez ted dort (recepr pridam priste), manzilek je doformoval a genialne orezal a vytvaroval (cim ostrejsi nuz tim lepsi - rikal), ja mu vyvalela marcipan v hodne cukru, barvu jsem vzala od oka (zluta - cervena malinova a oranzova, od vseho trochu) a pak uz manza dotvaroval bradavky, to je vzdycky jeho prace.
Ty male prsicka uzasne jednoduche - piskoty (podivat, aby pri slepovani nebyly sisate, ale hezky kulate) slepene s koleckem bananu, urcite skoro kazda z vas zna (kolecko bananu, ne prilis tluste, aby to bylo hezky kulate, slepit mezi dva banany a napichnout na paratko) a pak jsem namacela v bezove cokolade (bila cokolada s malinko tmave cokolady a kouskem 100 %-niho tuku), aby to nebylo pod ten marcipan moc tmave a pak se to obalilo v marcipanu a to slo, na to ze to byl prvni pokus a muj vlastni napad, opravdu jednoduse. Bradavecky dodelat a hotovo.
Dort se oslavenci libil a prsicka jak chutnala, bydlim v Rakousku a tak tu vsichni valili oci, ha ha.....jo zlaty cesky rucicky se nezaprou!!!!! :-D :-D :-D
Tak snad jsem nektere z vas aspon trosku inspirovala. Peceni zdar. Katka :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

GabkaJ 29. 10. 2010, 22:00
Kati, to tam měli teda změnu, jsou zvyklí jen na Mozartovy koule :-D. To mě první napadlo, když jsem viděla - Rrakousko a tu výzdobu kolem (Y) (Y) (Y)
Holzi247 21. 9. 2010, 14:55
Diky, díky...... (D)
lajdák007 21. 9. 2010, 11:30
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
julie4 20. 9. 2010, 19:39
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
blanuse 20. 9. 2010, 15:37
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie