Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Rozpečené bagetky se směsí z listového špenátu a sýrem hermelín Figura :)

0.0
Rozpečené bagetky se směsí z listového špenátu a sýrem hermelín Figura   :)

Potřebné ingredience

1porce: 1 celozrnná tmavá bagetka, 100g čerstvého listového špenátu, 1 plátek šunky (Fitness nebo dětská),půlka hermelínu Figura, pepř, olivový olej

Postup přípravy

Špenát omyjeme a zalijeme na minutu vařící vodou, vodu slijeme a tu přebytečnou ze špenátu vymačkáme. Špenát rozsekáme nožem a přidáme stejně rozsekanou šunku, zakápneme lžičkou olivového oleje a lehce opepříme. Bagetku rozkrojíme a poklademe směsí, na vrch přidáme rozkrájený sýr hermelín Figura a dáme zapéct do předem vyhřáte trouby - já pekla v horkovzduchu , stačí jen 5 minut při 250° .Bagetky jsou úžasně křupavé a prostě výborné. Recept je od mé dietoložky a jí se k obědu :) Dobrou chuť ,)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Deninka 7. 5. 2014, 20:25
Pavli (F) (F), děkuju za jednoduchý a přitom zdravý a chutný recept! (Y) (Y) (Y) (Y) Jsem teď bohužel na zdravotní dietě :-( a jelikož jsem zhýčkaná samými nezdravými jídly ,-), nemám ve zdravém vaření moc bujnou fantazii. Díky Vám mi ale dnešní večeře chutnala! (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)..................PS: Snad by se Vaše dietoložka nezlobila, že jsem tedy bagetky měla místo k obědu k večeři! ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)...............Hezký večer! (C)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie