Velryba s fotopostupem

Potřebné ingredience
Světlý a kakaový korpus na plechu, krém nastavovaný kaší, mléčný marcipán.
Inspirace u paní Lenka N. (nobstice) fotku její velryby jsme mněla uloženou v obrázcích a Vašík jak jí viděl tak už prostě nic jiného nechtěl :-D Přikládám také fotopostup jak jsem velrybu dělala já :-)
Postup přípravy

Z plechového korpusu jsem si vykrála základní tvar.

To samé jsem udělala s kakaovým korpusem.

Základní postavení tvaru, promazané marmeládou a krémem.

Tvar zaoblen nůžkami.

Dotvarováno punčovinou.

Nejdřív jsem si vyřízla pusu velryby a přilepila zoubky.

Pak jsem potáhla celé tělo.

Vykrojila opatrně pusu.

Jednoduchá ploutvička

Dozdobit a tady už je výsledek :-)

:-)

:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu





























































































