(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
MANDLOVÉ TOFIFÉ
Potřebné ingredience
2,5 dcl smetany30 g másla1 lžička medu125 g krupic. cukru100 g loupaných mandlí
Postup přípravy
Smetanu, máslo a med svaříme s cukrem dohusta a pak přidáme mandle. Na vymaštěném plechu tvoříme malou lžičkou hrudky, které potáhneme mléčnou čokoládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
udoli
(upraveno)
5. 2. 2010, 13:10
vařila jsem to snad 20 minut, mělo to sice zlatavou barvu , ale bylo to úplně tekuté, tak vám nevím, nepatří tam krupice nebo mouka? moc se mi to nezdá.
Hanulka17
(upraveno)
5. 12. 2007, 20:32
Dobrý den Jitko, jak cukroví uchováváte a jak dlouho vydrží? Pokud se tedy hned nesní . Děkuji Hanka
Bobanek
(upraveno)
8. 12. 2007, 8:55
@Hanulka17
Hani, dám ho do krabičky a do chladna - lednice, balkón . JItka
Zdenulinka
(upraveno)
4. 12. 2007, 17:08
Jitko, nevím, co dělám špatně, ale vůbec mi to nechce zhoustnout. Zdenka
Zdenulinka
(upraveno)
22. 11. 2007, 17:05
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho a na kolik stupnů se to peče? Díky Zdenka
Bobanek
(upraveno)
28. 11. 2007, 21:42
@Zdenulinka
Dobrý večer, Zdeni, omlouvám se za zpoždění, ale byla jsem teď několik dní mimo internet... Tohle cukroví je nepečené. Tvarujete hrudky a necháte zaschnout. Pěkný večer, a ať se Vám cukroví povede , a hlavně ať Vám chutná Jitka
Zdenulinka
(upraveno)
3. 12. 2007, 10:45
@Bobanek
Aha, díky moc za odpověď, zmátlo mě, že jste psala, že to musí být na vymaštěném plechu. Díky Zdenka