Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

MANDLOVÉ TOFIFÉ

0.0
MANDLOVÉ TOFIFÉ

Potřebné ingredience

2,5 dcl smetany30 g másla1 lžička medu125 g krupic. cukru100 g loupaných mandlí

Postup přípravy

Smetanu, máslo a med svaříme s cukrem dohusta a pak přidáme mandle. Na vymaštěném plechu tvoříme malou lžičkou hrudky, které potáhneme mléčnou čokoládou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

udoli 5. 2. 2010, 13:10
:-| :-| :-| vařila jsem to snad 20 minut, mělo to sice zlatavou barvu , ale bylo to úplně tekuté, tak vám nevím, nepatří tam krupice nebo mouka? moc se mi to nezdá. :^) :^) :^)
Hanulka17 5. 12. 2007, 20:32
Dobrý den Jitko, jak cukroví uchováváte a jak dlouho vydrží? Pokud se tedy hned nesní :-D. Děkuji Hanka (snehulak)
Bobanek 8. 12. 2007, 8:55
@Hanulka17 Hani, dám ho do krabičky a do chladna - lednice, balkón :-). JItka
Zdenulinka 4. 12. 2007, 17:08
Jitko, nevím, co dělám špatně, ale vůbec mi to nechce zhoustnout. Zdenka
Zdenulinka 22. 11. 2007, 17:05
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho a na kolik stupnů se to peče? Díky Zdenka
Bobanek 28. 11. 2007, 21:42
@Zdenulinka Dobrý večer, Zdeni, omlouvám se za zpoždění, ale byla jsem teď několik dní mimo internet... Tohle cukroví je nepečené. Tvarujete hrudky a necháte zaschnout. Pěkný večer, a ať se Vám cukroví povede (Y), a hlavně ať Vám chutná (zajic) Jitka
Zdenulinka 3. 12. 2007, 10:45
@Bobanek Aha, díky moc za odpověď, zmátlo mě, že jste psala, že to musí být na vymaštěném plechu. Díky Zdenka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie