(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pařez pro pařeza
Potřebné ingredience
Byl z korpusu z celých vajec, pařížského krému a spusty čokolády, ozdoby pravý marcipán.
Postup přípravy
Tenhle pařez byl pro strejdu k jeho 55. narozeninám.
Měl z něj upřímně radost, jen říkal, že "pařez pro pařeza" :-) prý jsem měla udělat mladou břízu :-)
Byl z pařížského krému a spusty čokolády, ozdoby pravý marcipán.
Měl z něj upřímně radost, jen říkal, že "pařez pro pařeza" :-) prý jsem měla udělat mladou břízu :-)
Byl z pařížského krému a spusty čokolády, ozdoby pravý marcipán.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lionka
(upraveno)
2. 11. 2010, 13:25
Komůrče
(upraveno)
2. 11. 2010, 13:20
Oliva313
(upraveno)
1. 11. 2010, 15:25
(^nádhernej ,super nápad,musel být mooooooc dobrej,šikovná
julie4
(upraveno)
1. 11. 2010, 15:13