(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
BUCHTA LIKVIDÁTOR
Potřebné ingredience
35 dkg polohrubé mouky , 20 dkg cukru , 3 vejce, 1 sklenka oleje , 1 kompot / I SE ŠTÁVOU / , kypřící prášek
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme , pečeme cca 15 -20 min - 200 C .
Maminky , dnes jsem buchtu pekla je velmi rychlá a dobrá . Použila jsem ananas v plechovce se štávou , a někdy dávám do 1/2 těsta kakao , poliji čokoládou a posypu kokosem .
Maminky , dnes jsem buchtu pekla je velmi rychlá a dobrá . Použila jsem ananas v plechovce se štávou , a někdy dávám do 1/2 těsta kakao , poliji čokoládou a posypu kokosem .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zidki
(upraveno)
11. 6. 2014, 16:33
Likvidátor proto, ze se tam dá dat jakýkoliv kompot...
Mispulka2276
(upraveno)
1. 10. 2012, 14:30
Také jsem sem dávála tuto buchtu pod názvem LIKVIDÁTOR ale mám krapet jiné množství surovin.
zuzzanaa
(upraveno)
1. 10. 2012, 7:59
někdy vyzkouším...
kulicka1
(upraveno)
12. 3. 2011, 7:09
dala sem do ní plechovku mandarinek a je supééééééééér
Ketty12
(upraveno)
2. 11. 2008, 20:00
ještě sem to já a do třetice, prosím pečete na vymaz, plechu a nebo na pečícím papíru, já jen vymaz, a vysyp, a kraje se dost přičmouhávaly, díky pááááááá
Ketty12
(upraveno)
2. 11. 2008, 19:57
jo a pekla sem ji s ananasem supééééééééééér pááááááááá
Ketty12
(upraveno)
2. 11. 2008, 19:56
To je dobrota- ale je na mě spíš suchá než vláčná no snad se do zítra uleží, jen nevím kde ji mít zda v lednici nebo venku jen v troubě na plechu a pokud byste mi mohla upřesnit kolik má mít objem sklenka na olej, třeba sem ho tam dala málo a je to suché a ráda bych věděla přesně při kolika stupních péci a jak dlouho, jinak ji upeču určitě příště zase je to bezva rychlovka a vám přeji hezký večer a dík za odpověď páááááááááá Zdena
77lenka
(upraveno)
3. 8. 2008, 21:32
Buchta byla dobrá, ale ze spodu dost vlhká, takže se to nedalo udržet v ruce a dost nám toho skončilo na zemi. No je to spíš na lžičku. Ale byla to rychlovka a chuťově dobrá.
s-arka
(upraveno)
25. 6. 2008, 13:17
Alenko Včera jsem v diskusi prosila o radu na koláč Byla tam i Vaše odpověď s odkazem na tuto lahůdku. Mooooooooc děkuji V 7. ráno jsem se do toho pustila, s mírnou obavou(měla jsem pouze zavařená jablka), ale výsledek Za půl hoďky bylo hotovo, vonělo to po celém bytě, takže si manžel hned chystal k snídani. Musela jsem buchtu bránit vlastním tělem, protože byla určena pro návštěvu Název je opravdu příznačný, neboť byla málem zlikvidována dřív, než hosté dorazili Ale co,vždyť za chvilku bych vykouzlila další, ne
brundice
(upraveno)
18. 6. 2008, 11:03
Ten kompot se dá do buchty v tom stavu co je v plechovce,nebo se mixuje?Jednou jsem měla řezy a tam se kompot mixoval,tak se raději ptám
Veeronika
(upraveno)
24. 7. 2008, 20:33
@brundice
Tak jsem koláč také udělala,a je opravdu vynikající.Dělala jsem ho s broskvemi.Nakrájela jsem je na kousky,ale nemixovala je... Zítra se na něho chystám s ananasem Vylepšuju to ještě čokoládou navrch
framile
(upraveno)
19. 4. 2008, 17:22
Alenko, buchta je vynikající Včera večer jsem upekla a dnes dopoledne jsme si na ní pochutnali na zahrádce Použila jsem velkou plechovku ananasu, hotovou buchtu jen pocukrovala a mňam U nás slavila úspěch
Dagísek
(upraveno)
14. 1. 2007, 13:19
Alčo moc děkuji za super buchtičku včera jsem si přečetla váš recept a hned jsem na ní šla (s broskvema) a kluci se na ní vrhli a už není Děkuju Dáša
Ditula
(upraveno)
13. 1. 2007, 15:54
Dobrý den Alenko, dnes jsem dělala vaší buchtu s ananasem, je výborná, určitě se recept ukládám. Dita
analeh
(upraveno)
13. 9. 2006, 19:05
Tak jsem tuto buchtu dnes upekla ale asi budu jedna jediná komu se moc nelíbí myslela jsem že je na velký plech a byla moc nízká takže to chce plech menší a moc se mi nelíbí ta ,,mokrá,,konzistence já ji vylepšila čokoládovou polevou na horu,no buchta se sní,ale bohužel mezi oblíbené ji asi nezařadím Ale to neznamená,že je špatná to ne je rychlá a asi budu vyjímka
RUNTY
(upraveno)
13. 9. 2006, 22:00
@analeh
Helenko , buchtu peču ve velkém plechu a je dost vysoká . Mokrá konzistence ? Z čeho jste ji pekla , myslím jaké ovoce jste použila ? Alča
analeh
(upraveno)
14. 9. 2006, 10:42
@RUNTY
Ali dala jsem tam domácí dýňový kompot 7(no normální sklínka ) a na výšku tak asi 1 cm kdybych to nepolila čokoládou tak by to bylo těžké vzít do ruky no možná ta dýně je moc mokrá nevím
RUNTY
(upraveno)
14. 9. 2006, 12:55
@analeh
Helenko , tak to nevím kde je zakopaný pes . Možná , že dýně není to pravé . Pěču buchtu s broskvemi . A pozdravem Alča
hanyhany
(upraveno)
13. 9. 2006, 22:55
@RUNTY
No já jsem jí taky dneska uděla a taky je to takové divné , ale neříkám, že ne dobré . Protože jsem se tu nikde nedozvěděla kolik kompotu do ní dát, dala jsem dvě malé plechovky mandarinek. Z jedné jsem dala jen půl šťávy. Tak co vy na to mamky pekařky Je to hodně? Hanka
blondgalka
(upraveno)
13. 9. 2006, 13:26
Mám dotaz,před pečením plech vytřít tukem a vysypat moukou? Děkuju
RUNTY
(upraveno)
13. 9. 2006, 21:58
@blondgalka
Ivonko , přesně tak jak píšete. Vymazat a vysypat . Alča
blondgalka
(upraveno)
14. 9. 2006, 6:33
@RUNTY
Díky
Lionka
(upraveno)
12. 9. 2006, 14:27
já mám trošku jiný recept,ale taky je to s celým kompotem: 1 hrnek pol. mouky,1 necelý hrnek cukru,1 vanil. cukr,2/3 hrnku oleje,2 vejce,1 prdopeč,1 lžičku sody jedlé,1 kompot (0,7l) je to kypřejší,naposledy jsem ho dělala min. pátek s meruňkovým kompotem a byla to mňamka
Blaninka2
(upraveno)
11. 9. 2006, 21:56
Ta buchta je fakt likvidátor dělala jsem ji na velký plech a všeho všudy zbyly tři kousky malýmu nasnídani.Fakt super.
p.kunrt
(upraveno)
11. 9. 2006, 13:01
Ta buchta je naprosto úžasná - rychlá a hooooodně žravá. . Děkuji za receptík
Andrá1
(upraveno)
10. 9. 2006, 18:15
Teda tohle je buchta dle mého gusta..hotovo v malé chvilce,špinavá jedna mísa a mooooooooooc dobrééééééé...díky díky díky
dalibora
(upraveno)
6. 9. 2006, 10:17
Dobrý den, asi blbý dotaz ale koupila jsem do buchty půlené broskve dáváte je celé nebo nakrájíte na kousky. Díky.....nejsem žádný velký pekař, ale zkusím. Díky Dita
RUNTY
(upraveno)
6. 9. 2006, 13:30
@dalibora
Dituško , trochu je pokrájejte . Alča