Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Proti bolesti hlavy

0.0
Proti bolesti hlavy

Potřebné ingredience

kafe - turek, cukr, citron

Postup přípravy

Maminky, speciální rada na bolest hlavy. Fakt nic lepšího neznám, pokud to ovšem není horšího rázu. Čas od času se stane, že mě bolí hlava. Stačí jedno malé, spíše silnější kafe, ale musí to být turek nebo překapávané. Dobře osladit a nakonec přidat citron, nešetřit. Musíte cítit tu sladkost i kyselost. Z prvu je to divná chuť, ale dá se to vydržet. Hlavní jsou tři body : spíše silnější káva, cukrem a citronem nešetřit. Jo a hlavně né mléko či smetanu !!! Stačí malé kafčo, tak čtyři pět hltů a bolest je maximálně do 20 minut pryč. Je to starý recept, ještě po babičce. Mě nikdy nezklamal.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuzanap 5. 2. 2011, 22:29
trpím na bolesti hlavy a tohle je vždy první pomoc ale z mých zkušeností stačí vypít kafe a zapít slklenicí vody s citronem a medem (Y)z
kojal 29. 12. 2010, 13:05
(Y) (Y) Jé super, zrovna mi hlava třeští jak venku dnešní mráz. (koule) Už jdu na to. (silvestr) Moc díky za radu ! (silvestr2) Krásného Silvestra a (novy rok)
Theliss 29. 12. 2010, 12:46
tak přesně tohle hledám!!! a kafe jsem právě dopila (6)
metlicka 29. 12. 2010, 12:45
Jojo mě to taky pomáhá.To je první co udělám když mě začne bolet hlava. (Y)
Zrušený účet 28. 12. 2010, 14:40
Přiznám se, že zrovna bych to potřebovala, mám v sobě 3 Paraleny a hlava bolí dál, ale moje zkušenost je, že po kávě je to ještě horší, tak se docela obávám *-) *-) *-) to vyzkoušet.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie