Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Minecraft (2017)

Minecraft (2017)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, máslovo-salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno práškovými barvami

Postup přípravy

velikost 30*30cm, váha 3kg

Zobrazit více...
DORTY
Králíček na zelí (2017)

Králíček na zelí (2017)

Potřebné ingredience

zelí: čokoládová korpus, malinovo-tvarohový krém, máslovo salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno práškovými barvamirnkrálíček: světlý piškotový korpus, malinovo.tvarohový krém, máslovo-salkový krém pod potahovku, vlastní potahovací hmota, barveno airbrush

Postup přípravy

průměr dortu (zelí) 22cm, váha 2,8kg

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Nescafé řezy

Nescafé řezy

Potřebné ingredience

Dnes upečeno ke kafíčku

DORTY
***Dort s čokoládovou polevou***

***Dort s čokoládovou polevou***

Potřebné ingredience

....

Postup přípravy

...květiny ze Smartflex velvet třešeň

Zobrazit více...
DORTY
Pandy

Pandy

Potřebné ingredience

světlý korpus, vanilkový tvarohový krém, čerstvé maliny, borůvky, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
***NAROZENINOVÝ -HUDEBNÍ -PIKOLO flétna***

***NAROZENINOVÝ -HUDEBNÍ -PIKOLO flétna***

Potřebné ingredience

světlý korpus + lehký krém + ovoce...potaženo i modelováno z smartflex velvet-mandle

Postup přípravy

váha 3.5kg

Zobrazit více...
DORTY
***NAROZENINOVÝ -BLESK - malý

***NAROZENINOVÝ -BLESK - malý

Potřebné ingredience

tmavý korpus + pařížský krém

Postup přípravy

váha 2.6kg

Zobrazit více...
DORTY
***NAROZENINOVÝ - TROLLS -malý***

***NAROZENINOVÝ - TROLLS -malý***

Potřebné ingredience

světlý korpus + tvarohovo šlehačkový krém + ovoce

Postup přípravy

váha 2.3kg

Zobrazit více...
DORTY
Kabelka

Kabelka

Potřebné ingredience

..........

Postup přípravy

............

Zobrazit více...
DORTY
****SVATEBNÍ - patrový***

****SVATEBNÍ - patrový***

Potřebné ingredience

spodní patro - ořechový korpus + karamelový krém....3 patro - světlý korpus + šlehačkovo-tvarohový krém + ovoce....2 patro - čokoládový korpus + pařížský krém......1 patro -světlý korpus + mascarpone krém s ovocem....potaženo i zdobeno Smartflex velvet-mandle

Postup přípravy

11.8kg

Zobrazit více...

Kategorie