Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Polévky

Přidat recept
POLÉVKY
Boršč

Boršč

Potřebné ingredience

Hovězí maso, kořenová zelenina ,máslo, brambory, kysané zelí ,sterilovaná řepa, zakysaná smetana ,bobkový list,rajčatový protlak sůl a podle potřeby podravka suroviny dávám od oka

Postup přípravy

Hovězí maso dáme vařit v osolené vode + bob.list , kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky osmahneme na másle přidáme raj.protlak a podlejeme vodou ,přidáme brambory na kostečky…

Zobrazit více...
POLÉVKY
jarní polévka

jarní polévka

Potřebné ingredience

mrkev ,česnek ,celer ,brambor ,květák ,pažitka ,máslo,kuličky nového koření, sůl ,voda

Postup přípravy

Na másle osmahneme nastrouhanou mrkev s prolisovaným česnekem a 3kuličky nového koření zalejeme vodou ,přidáme nakrájený celer ,brambor ,květák osolíme vaříme do měkka ,můžeme…

Zobrazit více...

Kategorie