POLÉVKY
Zobrazit více...
Boršč
Potřebné ingredience
Hovězí maso, kořenová zelenina ,máslo, brambory, kysané zelí ,sterilovaná řepa, zakysaná smetana ,bobkový list,rajčatový protlak sůl a podle potřeby podravka suroviny dávám od oka
Postup přípravy
Hovězí maso dáme vařit v osolené vode + bob.list , kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky osmahneme na másle přidáme raj.protlak a podlejeme vodou ,přidáme brambory na kostečky…
POLÉVKY
Zobrazit více...
jarní polévka
Potřebné ingredience
mrkev ,česnek ,celer ,brambor ,květák ,pažitka ,máslo,kuličky nového koření, sůl ,voda
Postup přípravy
Na másle osmahneme nastrouhanou mrkev s prolisovaným česnekem a 3kuličky nového koření zalejeme vodou ,přidáme nakrájený celer ,brambor ,květák osolíme vaříme do měkka ,můžeme…