(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Boršč

Potřebné ingredience
Hovězí maso, kořenová zelenina ,máslo, brambory, kysané zelí ,sterilovaná řepa, zakysaná smetana ,bobkový list,rajčatový protlak sůl a podle potřeby podravka suroviny dávám od oka
Postup přípravy
Hovězí maso dáme vařit v osolené vode + bob.list , kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky osmahneme na másle přidáme raj.protlak a podlejeme vodou ,přidáme brambory na kostečky a dusíme , Zelí dáme taky vařit . Když je maso měkké vyndáme nakrájíme na kostky ,Do vývaru přidáme uvařenou zeleninu + měkké uvařené zelí+ maso +řepu bez nálevu povaříme ,přidáme smetanu dosolíme popřípadě dochutíme podravkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bylinka1
(upraveno)
26. 3. 2010, 21:03
Boršč-to je dobrůtka a kliďánko může být i z vepřového masíčka
.Jinak ho dělám skoro stejně


nahlásit

terany
(upraveno)
28. 3. 2010, 13:06
@Bylinka1
jj může se dělat i z obojí dohromady podle chuti
nahlásit

Simona07
(upraveno)
26. 3. 2010, 9:07
Jééé, děkuji za recept, strašně ho mám ráda, ale zdá se mi dost obtížný, ten Váš recept vypadá snadně, Zkusím. Moc díky Síma



nahlásit