Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Boršč

0.0
Boršč

Potřebné ingredience

Hovězí maso, kořenová zelenina ,máslo, brambory, kysané zelí ,sterilovaná řepa, zakysaná smetana ,bobkový list,rajčatový protlak sůl a podle potřeby podravka suroviny dávám od oka

Postup přípravy

Hovězí maso dáme vařit v osolené vode + bob.list , kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky osmahneme na másle přidáme raj.protlak a podlejeme vodou ,přidáme brambory na kostečky a dusíme , Zelí dáme taky vařit . Když je maso měkké vyndáme nakrájíme na kostky ,Do vývaru přidáme uvařenou zeleninu + měkké uvařené zelí+ maso +řepu bez nálevu povaříme ,přidáme smetanu dosolíme popřípadě dochutíme podravkou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 26. 3. 2010, 21:03
Boršč-to je dobrůtka a kliďánko může být i z vepřového masíčka (Y).Jinak ho dělám skoro stejně |:o)
terany 28. 3. 2010, 13:06
@Bylinka1 jj může se dělat i z obojí dohromady podle chuti
Simona07 26. 3. 2010, 9:07
Jééé, děkuji za recept, strašně ho mám ráda, ale zdá se mi dost obtížný, ten Váš recept vypadá snadně, Zkusím. Moc díky Síma (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie