Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

BORŠČ

0.0
BORŠČ

Potřebné ingredience

uzená žebra,nebo něco jiného uzeného,kousek vepřového,nebo kousek hovězího masa,rajský protlak,kořenová zelenina,cibule,čerstvá červená řepa,zelí,brambory,máslo,ocet,cukr,sůl,zakysaná smetana,podravka a pod.

Postup přípravy

Uvaříme si maso,mezitím na másle osmahnout cibuli,kořenovou zeleninu,přidat protlat a nechat spojit.Zalít vývarem a vařit.Červenou řepu nakrájet na kostičky zvlášť na másle osmahnout,podlít vodou,kapkou octa a cukru a podusit.Nakonec přidat do vývaru,spolu s pokrájeným zelím a bramborem a uvařit do změknutí brambor.Zahustit jíškou(já vodou s moukou)přidat pokrájené uvařené maso,dochutit cukrem solí,podravkou,zakysanou smetanou,jak kdo má rád.Nám moc chutná!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie