(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
BORŠČ

Potřebné ingredience
hovězí maso, sterilovanou červenou řepu(kostičky), kysané zelí(propláchneme), kořenovou zeleninu, nebo mraženou směs na polévku, dávám i růžičkovou kapustu a květák, brambory na kostičky, celá cibule,rajský protlak,kečup,hladká mouka koření: podravka, bujon hovězí , sůl, cukr, bobkový list, nové koření, pepř celý
Postup přípravy
Polévku dělám v tlakovém hrnci, do hrnce naliji vodu, do ní vložím maso, přidám kostku bujonu, zeleninu a koření(bobkový list, pepř, nové koření) dám na 45minut vařit, aby změklo maso.
Poté maso vyndám nakrájím na kostičky a vrátím k zelenině, přidám červenou řepu, zelí, brambory, rajský protlak a vařím do změknutí brambor.
Nakonec si udělám záklechtku, může se udělat i jíška a polévku zahustím, dochutím pokud je potřeba, tak podravkou, solí a cukrem a kečupem
Poté maso vyndám nakrájím na kostičky a vrátím k zelenině, přidám červenou řepu, zelí, brambory, rajský protlak a vařím do změknutí brambor.
Nakonec si udělám záklechtku, může se udělat i jíška a polévku zahustím, dochutím pokud je potřeba, tak podravkou, solí a cukrem a kečupem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé