VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Zobrazit více...
Burizony v karamelu
Potřebné ingredience
300 g cukr krupice
1 Salko
1 máslo
2 sáčky burizonů
Postup přípravy
Ve větším hrnci na mírném ohni si rozpustíme cukr, necháme ho zkaramelizovat, nepřipálit!, pozor, tvoří hrudky, pořád vařečkou rozbíjíme. Když je karamel tmavý a tekutý, vmícháme…
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Zobrazit více...
Šlehačkové hvězdičky
Potřebné ingredience
1 šlehačka, 1 100% tuk (Stella, Omega, nebo podobně), 500 g hladké mouky, moučkový cukr+vanilkový cukr na obalení
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, necháme tak 2 hodiny odpočinout. Vyválíme, vykrajujeme hvězdičky, pečeme v hodně vyhřáté troubě - do světlé barvy. Ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a…