Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Domácí pekárny

Přidat recept
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Veka

Veka

Potřebné ingredience

290 ml mléka, 500 g hladké mouky, 2 ČL soli, 1 ČL sitrónové šťávy, 1 kostka droždí

Postup přípravy

Program těsto, po vykynutí vytvarovat požadovaný tvar, dát na plech, nechat dokynout než se rozehřeje trouba (180 stupňů, klasiký ohřev), potřít vodou.

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Kynutý knedlík

Kynutý knedlík

Potřebné ingredience

1/4 - 3/8 l mléka, trocha oleje, špetka soli, špetka cukru, 500 g hrubé mouky, 1 čajová lžička droždí (1 kostka droždí), možno přidat i rohlík na kostičky.

Postup přípravy

Do pekárny vložíme ingradience (nejprve tekutiny) a pustíme program Těsto. Těsto vyjmeme z pekárny, vytvarujeme šišku knedlíku a necháme dokynout, dokud nám nezavaří voda, kterou…

Zobrazit více...

Kategorie