Barevný prokládaný dort krémový
Potřebné ingredience
Dva druhy korpusu - tmavý ze Šalamounového těsta a světlý piškotový. Dva druhy pudingu ( čokoládový a banánový ), moučkový cukr, máslo. Pár kuliček Fewrrero a Rafaelo.
Postup přípravy
Korpusy si uděláme den předem, pak je nakrájíme na stejné obdélníčky s tím, že necháme jednu vrstvu dospod vcelku. Po té, co si ušleháme dva krémy, začneme si jimy libovolně mazat…
Domácí čokoládový dort
Potřebné ingredience
Korpus z těsta na Šalamouna. Na krém moučkový cukr, puding, máslo a dobrý kakaový prášek. Kuličky Ferrero a Rafaelo
Postup přípravy
Korpus je nejlépe upéci den předem. Krém nastavuji pudingovou hmotou, je pak lehčí a stravitelnější obzvlášť pro děti. Má to jednu nevýhodu, snažila jsem se být maximalista a jít…