Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
srdce

srdce

Potřebné ingredience

korpus,vanilkoví krém,marmeláda,oříšky,cukrová hmota

Postup přípravy

................
..........

Zobrazit více...
DORTY
Tvarohová torta s broskyňami  (s postupom )

Tvarohová torta s broskyňami (s postupom )

Potřebné ingredience

Korpus: 3 vajcia,1,5 pl horucej vody,75 g pr.cukru,100 g polohr.muky,1/2 pr.do pečiva,2 pl kakaa,50 ml oleja Broskyňový krém:maly broskynovy kompot,1 pl škrobu Tvarohova plnka:250ml šlahačky,400 g tvarohu,150 g pr.cukru,1 vanilkovy cukor,1 sačok želatiny

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
DORTY
máme druhé narozeniny Elišky a milujeme Kitynu :-))

máme druhé narozeniny Elišky a milujeme Kitynu :-))

Potřebné ingredience

5 vajec 300g polohrubé mouky 300g cukru 4lžíce oleje

Postup přípravy

žloutky - bílky zvlášť nejdříve ve větší nádobě vyšlehejte bílky s polovinou cukru do tuha poté vyšlehejte žloutky se zbylou částí cukru a dvěma lžícemi vlažné vody + olej ......…

Zobrazit více...
DORTY
Narcis bez jakýchkoliv udělátek  - fotopostup

Narcis bez jakýchkoliv udělátek - fotopostup

Potřebné ingredience

Potahovka, vykrajovátka či šablonky, chuť, čas a trpělivost.,-) Příprava potahovky krok za krokem nově na mých stránkách!

Postup přípravy

Z modelovací hmoty si vykrojíme požadované tvary. 2x trojcípý lístek a jeden dílek na "trubku", která bude vsazená doprostřed narcisu. Všechny dílky si rozválíme,…

Zobrazit více...
DORTY
DORT RYCHLOVKA -PRO NEČEKANÉHO HOSTA

DORT RYCHLOVKA -PRO NEČEKANÉHO HOSTA

Potřebné ingredience

Piškot kupovaný nebo domácí-domácí je domácí.1šlehačku,1pudink bez vařeni-Dr.Oetker,1plechovka mandarinek

Postup přípravy

Mandarinky i štávu, pudink bez vaření a šlehačku to všechno dáme do náke nadobky která má víčko a párkrát zatřeseme nádobou do zhoustnutí a je hotovo.Pak jen namazat na korpus…

Zobrazit více...
DORTY
Dort k narozeninám

Dort k narozeninám

Potřebné ingredience

200 g hlaké mouky, 3 lžíce pudinku, 2 lžičku prášku do pečiva, 1/2 lžičky sody, 4 vejce, 225 g másla (musí být měkké), 200 g pískového cukru, 2-3 lžíce mléka KRÉM:125 g cukru moučka, 4 lžíce pudinku, 75 g másla, 1 1/2 lžíce horké vody POLEVA: 60 ml horké vody, 175 g čokolády, 50 g cukru moučka,2 lžíce zlatého sirupu(medu)

Postup přípravy

Všechny suroviny až na mléko smícháme, uděláme hladké těsto a přidáme mléko. Pečeme na 180 C. Necháme vychladnout, rozkrojíme, naplníme krémem.POLEVA- všechny suroviny smícháme a…

Zobrazit více...
DORTY
Další princezna, nebo gejša?

Další princezna, nebo gejša?

Potřebné ingredience

Mléčný marcipán a hodně moc času když není člověk /já/ zručný.

Postup přípravy

Pořád jsem jen něco opravovala, zbylo hodně zelené hmoty a tak jsem tvořila zase pro děti...
Původně měla být blond ale nějak nevyšla hmota.

Zobrazit více...
DORTY
***OŘECHOVO-KÁVOVÝ DORT***

***OŘECHOVO-KÁVOVÝ DORT***

Potřebné ingredience

100g vlašských ořechů, 1 lžíce instatní kávy (granulí), 175g hladké mouky, 2 lžíce prášku do pečiva, 175g změklého másla, 175g hnědého cukru, 2 vejce... SIRUP - 1 lžíce instatní kávy, 50g hnědého cukru... KRÉM - 200g pomazánkového másla bez příchuti, 200g smetany ke šlehání, 1 lžíce instantní kávy, 1 lžíce hnědého cukru

Postup přípravy

Dno dortové formy vyložte pečícím papírem. Všechny ořechy nasypte na plech a opečte je v rozehřáté troubě 7-8 minut, rozmixujte nebo nasekejte.
Ve velké míse smíchejte prosetou…

Zobrazit více...
DORTY
Krteček

Krteček

Potřebné ingredience

Kakaové těsto podle Lenky H. ID 39692 z jahodové Pepiny. Krém je umíchaný z rozpuštěné bílé čokolády a zakysané smetany /docela tekl než ztuhl, příště dám větší poměr čokolády, použila jsem vše 2x/ Povrch pomazaný máslovým krémem, obsypáno čokoládovými hoblinami /jsou větší, moc nedrží../, nahoře mléčný marcipán.

Postup přípravy

Jako předlohu jsem použila obrázek z těchto stránek:
http://www.coloring-book.info/coloring/

Díky za inspiraci zde na MMB

Zobrazit více...
DORTY
Tužka s postupem

Tužka s postupem

Potřebné ingredience

Jaká koliv roláda, náplň, punčovina, potahovací hmota.

Postup přípravy

Upeče se roláda a naplní.Já dělala co nikdy nepopraská, a plnila jahodovou šlehačkou. Potaženo Formix. Punčovinou dotvarováno na požadovaný tvar.

Zobrazit více...

Kategorie